Een eerdere editie van de jaarmarkt. (Archieffoto: Rob Fritsen)
Een eerdere editie van de jaarmarkt. (Archieffoto: Rob Fritsen)

Jaarmarkt in Lierop

Algemeen 413 keer gelezen

LIEROP - Mannenkoor a Capella organiseert op zondag 26 mei samen met van Aerle Organisatieburo BV alweer voor de zevende keer de Jaarmarkt. Ook dit jaar pakken zij weer uit.

Vanaf 10.00 uur is de markt open. Wederom worden honderdvijftig kramen opgebouwd in de van Dongenstraat, Offermansstraat, Lijestraat en Hogeweg. Er is vermaak voor jong en oud, ook op het Horecaplein. Zo is er onder andere een springkussen voor de kinderen. Het kerkplein in Lierop is omgetoverd tot een aantrekkelijk terras. Voor de vroege vogels staat de koffie met appelgebak klaar, en natuurlijk kun je ook genieten van een ijskoud pilsje of andere drankjes. De mannen van het koor bakken de gehele dag hamburgers en braadworsten. En ook voor het Lierups Neutje moet u op het Horecaplein zijn.

Vanaf 12.00 uur starten zij met entertainment op het plein. “We zijn bijzonder blij dat we Notoire Fanfare, hebben weten te strikken, met in hun midden onder andere clown Toon Maas (geboren en getogen in Lierop). Prikkelend muziektheater, verrassend en ontroerend, en met veel humor. Zij spelen maar liefst drie sets. Daarnaast hebben we ook Blaas Vaak kunnen contracteren. Op hun eigen manier vertolken ze de meest bekende hits. Het publiek wordt omver geblazen”, aldus de leden van het mannenkoor.

Voor diegene die nog een kraampje willen, er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven kan nog via www.vanaerlebv.nl, zie Jaarmarkt Lierop, of ga naar de website van A Capella via www.mannenkoorlierop.nl. U kunt uw auto voor slechts 2 euro parkeren op het trapveldje, ponyveldje of op de vrachtwagenparkeerplaats nabij het viaduct. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant