De Maiskneuzers tijdens een repetitie. (Foto: Siris)
De Maiskneuzers tijdens een repetitie. (Foto: Siris)

Maiskneuzers zijn er klaar voor

Algemeen 877 keer gelezen

SOMEREN-EIND - Mannenkoor De Maiskneuzers zijn er klaar voor. Na maanden repeteren presenteren zij op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei een show om de vingers bij af te likken. De laatste kaartjes gaan vandaag in de verkoop.

Het idee van Mannenkoor de Maiskneuzers is tijdens kermismaandag 2023 in Someren-Eind ontstaan. Daar werd het idee geopperd om iets soortgelijks als Lumberjack in Heusden te organiseren. Het animo bleek na een lukraak whatsappje enorm groot. Uiteindelijk durfden 70 mannen het aan, om onder leiding van Harry Bennenbroek, en muzikale begeleiding van een combo, vanaf begin oktober iedere vrijdagavond te gaan repeteren in de Einder. Het overgrote deel van de mannen, tussen 21 en 74, heeft nooit eerder gezongen. Zij gingen gezamenlijk de uitdaging aan om meer dan 20 Nederlands- en Engelstalige nummers in te studeren.

Op vrijdagavond 24 mei en zaterdagavond 25 mei zullen de uitvoeringen in de Einder te zien en horen zijn (aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur). Intussen zijn de eerste kaartverkopen geweest. De laatste kaarten voor deze eenmalige optredens zullen op donderdag 25 april om 20.00 uur in de verkoop gaan. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn te bestellen via: https://shop.eventix.io/d7806960-9e4a-11ee-a9cb-7e126431635e/tickets, op is op.

Afterparty

Het programma van Mannenkoor de Maiskneuzers start beide avonden om 20.00 uur. Na het optreden zal er tijdens de afterparty een band optreden. Op vrijdagavond zal dit R.A.T.S. zijn en op zaterdag zullen de Amigo’s de afterparty verzorgen. Meer informatie over de optredens van Mannenkoor de Maiskneuzers kan men vinden op zowel Facebook als Instagram onder Mannenkoor de Maiskneuzers. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant