Adverteren ’t Contact

Wil jij je richten op de inwoners van Someren? Dan is adverteren in ‘t Contact de perfecte keuze. Wij hebben het grootste lezersbereik in deze regio en bieden daardoor een uitstekende kans om jouw boodschap over te brengen. Of je nu een advertentie wilt plaatsen of meer wilt weten over de mogelijkheden, ons team staat voor je klaar om je te helpen.

Wil je meer weten over adverteren in ’t Contact?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@dasmediacentrum.nl
of bel naar T. 0493 - 473 578
(maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).


Adverteren in Someren

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf of product te promoten in Someren en omgeving?

Dan biedt ‘t Contact de perfecte oplossing. Met een wekelijkse oplage van 8.400 exemplaren bereik je een groot deel van de lokale doelgroep. Maar dat is niet alles. Met Hetcontact.nl hebben we ook een uitstekende online aanwezigheid. Onze website genereert maandelijks gemiddeld meer dan 23.000 pageviews, waardoor je nog meer potentiële klanten bereikt. Onze adviseurs in Someren staan klaar om samen met jou de perfecte advertentiestrategie te ontwikkelen.

’t Contact kort samengevat:

• Totale oplage krant: 15.700 exemplaren (advertenties worden in combinatie geplaatst met Peelbelang. De oplage van ’t Contact is 8.400 ex.)
• Verspreidingsgebied: Gemeente Someren.
• Verschijningsdag: donderdag.
• Nieuwssite hetcontact.nl: 23.000 pageviews per maand.

’t Contact is de perfecte keuze als je jouw bedrijf of product onder de aandacht wilt brengen van de inwoners van Someren. Met een groot bereik in de regio en onze kennis van effectieve advertentiecampagnes, kunnen wij je helpen jouw doelstellingen te behalen. Neem contact op met ons team in Someren om te ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen.

Deadline aanleveren advertentie: dinsdag 14.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: advertenties@dasmediacentrum.nl.

Langskomen op kantoor bij DAS Mediacentrum

Je bent van harte welkom! Het hoofdkantoor van DAS Mediacentrum bevindt zich op Laan ten Roode 71e in Someren. Onze locatie is gemakkelijk te vinden via Google Maps. Vergeet niet om van tevoren een afspraak te maken, zodat wij alle tijd hebben om jou te helpen. We kijken uit naar je bezoek!Kantoor van DAS Mediacentrum aan de Laan ten Roode in Someren


Wil je jouw advertentie onder de aandacht brengen bij een groot publiek?

Dan kunnen wij je helpen! Naast het verspreidingsgebied van onze krant in de regio, kunnen wij jouw advertentie ook plaatsen in andere omliggende regio's. Zo vergroot je jouw bereik en krijg je meer exposure. Denk bijvoorbeeld aan Valkenswaard, Geldrop, Mierlo, Heeze, Deurne, Waalre en Aalst. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw doelen kunnen helpen bereiken.

DAS Mediacentrum diensten

Bij DAS Mediacentrum ben je aan het juiste adres voor meer dan alleen de uitgave van Weekblad De Schakel. Wij bieden ondernemers een complete oplossing, waaronder website-ontwerp en -beheer, huisstijlontwikkeling, promotie van jouw bedrijf en social media-beheer. Onze mediabrochure biedt een uitgebreid overzicht van onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen groeien. Onze medewerkers staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.