Afbeelding

Eerste namen nieuw theaterseizoen bekend

Algemeen 464 keer gelezen

SOMEREN - Theater De Ruchte heeft vrijdagmiddag tijdens een speciale borrel de eerste namen voor het theaterseizoen 2024/25 bekend gemaakt.

Allereerst verscheen de naam van de Top 2000 Live band. Zij zullen 16 november het podium in De Ruchte betreden. Dè band van de Top 2000, gaat in 2024 groots uitpakken. Na een jarenlange succesreeks in de Nederlandse theaters waar voor volle zalen de hoogtepunten uit de lijst der lijsten werden gespeeld zal de band dit seizoen een aantal spectaculaire concertshows op de planken brengen en worden de vele fans getrakteerd op een extra feestje. Op 14 maart 2025 komt Victor Mids naar Someren. Hij is hét kijkcijferkanon van de zaterdagavond op NPO1, met wekelijks meer dan 2 miljoen kijkers. Deze interactieve show is een combinatie van illusionisme, psychologie en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en interactieve neuropsychologische experimenten. 

Het volledige nieuwe programma komt 9 mei vanaf 10.00 uur online. Verkoop Vrienden en Vroege Vogels: 13 mei: 10:00 uur, reguliere verkoop: 16 mei: 10.00 uur. https://www.deruchte.nl/voordeel/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant