Natuurtheater De Donck.
Natuurtheater De Donck.

Kaartverkoop jeugdvoorstelling Speledonckers gestart

Algemeen 304 keer gelezen

SOMEREN - De voorverkoop van de jeugdvoorstelling van De Speledonckers is gestart. Dit jaar speelt de jeugd de voorstelling ‘Repelsteeltje’.

De groep is al enkele maanden druk aan het repeteren. Begin maart vond ook het spelweekend weer plaats. De spelers, regisseuse en productieleiders kwamen samen om te repeteren voor ‘Repelsteeltje’, die op 19 mei in première gaat in Natuurtheater de Donck. 

Het spelweekend komt elk jaar terug en staat voornamelijk in het teken van repeteren. Daarnaast leren de spelers elkaar tijdens dit weekend beter kennen en is er ook nog genoeg tijd voor teambuilding en ontspanning. 

Op zaterdag werden eerst een aantal losse scènes gerepeteerd. In de middag was het tijd voor een leuke dansworkshop. Deze dans zal ook terugkomen in de voorstelling. Na deze enthousiaste dansmiddag werden de dansmoves nog uitgebreid en werd het een mooie, gezellige lange avond.

Na een goed ontbijt werd er op zondagochtend voor het eerst een doorloop gespeeld van alle scènes. Dit is altijd weer een mooie mijlpaal in het repetitie proces, en geeft de regisseuse en spelers een goed beeld van de totale voorstelling.

De cast van ‘Repelsteeltje’ heeft al heel veel zin in de voorstellingen, want die komen steeds dichterbij. De voorstellingen zullen plaatsvinden op 19, 20, 25 en 26 mei en op 1 en 2 juni. Alle voorstellingen zullen starten om 14.30 uur.

De voorverkoop is inmiddels gestart. Wil jij kaarten kopen met korting? Koop dan snel je kaarten via: www.speledonckers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant