OJC Comeet in Someren.
OJC Comeet in Someren.

Nieuw initiatief bij OJC Comeet

Algemeen 1.100 keer gelezen

SOMEREN - Samen voor Someren en OJC Comeet slaan de handen ineen. Zij organiseren donderdag 26 januari van 19.30 uur tot 22.00 uur de eerste ‘chill avond’ voor de Somerense jeugd. 

Volgens voorzitter van Samen voor Someren, Jan Müller, bestaat er al langere tijd de behoefte vanuit de jeugd in Someren om een plek te vinden om te kunnen chillen en nieuwe mensen te ontmoeten. “Op enig moment is Samen voor Someren benaderd om te kijken of wij hier iets mee zouden kunnen doen. Peter Voermans, een werkgroep lid van Samen voor Someren heeft dit opgepakt en al snel kwam hij uit bij de Comeet in Someren.”

‘Er bestaat al langere tijd behoefte aan een plek om te kunnen chillen’

In nauwe samenwerking tussen Samen voor Someren en de Comeet is er een nieuw initiatief geboren om te starten met één chillavond per maand. Donderdag 26 januari is de eerste avond in de Comeet. Op deze avond kunnen er spellen worden gedaan, kan worden gedart of getafeltennist of onder het genot van een drankje lekker worden ‘gechild’. Ook andere ideeën zijn uiteraard welkom. De Comeet ligt aan de Witvrouwenbergweg 20 in Someren. Voor meer informatie: info@ojccomeet.nl of info@samenvoorsomeren.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant