Prins Jhon-Pieter I en zijn prinses Esther hebben zin in een mooi carnavalsfeest.
Prins Jhon-Pieter I en zijn prinses Esther hebben zin in een mooi carnavalsfeest.

Nieuwe hoogheden De Keijepaol

Algemeen 632 keer gelezen

SOMEREN-HEIDE - Carnavalsvereniging De Keijepaol heeft de nieuwe hoogheden gepresenteerd. Dit jaar zal er carnaval gevierd worden onder leiding van zijne dorstlustige hoogheid Prins Jhon-Pieter I (Hendriks) en Prinses Esther.

Zaterdag is in residentie zaal Heidehof de 59e regent van het land van de Keijepaol onthuld. Prins Jhon-Pieter is 49 jaar, geboren en getogen in Someren-Heide en is de zoon van Jo Hendriks en Christien Middendorp en broer van Dinan en (oud vorst) Christian.

Prins Jhon-Pieter I is getrouwd met Prinses Esther. Zij is 46 jaar en is geboren in Geldrop en de moeder van Demy en Zigo. Prins Jhon-Pieter I heeft zijn eigen bedrijf in afbouwwerkzaamheden. Prinses Esther is adviseur opleiding en ontwikkeling oncologie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven.

Prins Jhon-Pieter heeft als hobby’s; mountainbiken en tennis en is mede oprichter/bestuurder van Die Heise Bierfesten en het Elfde van de Elfde festival en trouw lid van de Raad van Elf. Prinses Esther is slagwerker van de Bessembloazers en doet aan boksfittraining en aquapower. Samen gaan ze graag toeren in hun oude cabrio, op skivakantie, ze koken graag en houden natuurlijk van alles wat met de bierfeesten en carnaval te maken heeft.

Jeugdprinses

Mare van Eijk is de nieuwe Jeugdprinses van alle jeugdige Bessemers en Bessemerinnekes. Ze voetbalt bij jo14 van SVSH, en schiet bij SV t Heike. Thuis is ze naast de gangmaker ook de verzorgster van Junior de Jack Russel. Voor raad en daad zal ze bijgestaan worden door haar Adjudante Lotte van den Boer.

Boerenbruidspaar

Nadat er afscheid is genomen van het vorige boerenbruidspaar, Susanne van den Boomen en Bram van Mierlo, is het boerenbruidspaar voor 2003 bekendgemaakt. Dit bestaat uit Inge Meijer en Gijs Commissaris. Boerenbruid Inge Meijer is 31 jaar. Ze werkt bij de politie als rechercheur. Gijs Commissaris is 41 jaar uit en werkt bij DAF als beproevingsmonteur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant