Daan Raijmakers werd zaterdag onthuld als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Meerpoel. (Foto: Eric Driessen)
Daan Raijmakers werd zaterdag onthuld als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Meerpoel. (Foto: Eric Driessen)

De Meerpoel presenteert prins Daan Raijmakers

Algemeen 459 keer gelezen

SOMEREN - Daan Raijmakers is afgelopen zaterdag onthuld als de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren. Samen met zijn prinses Linda staat prins Daan de eerste dit carnavalsseizoen aan het roer bij De Meerpoel.

De 37-jarige Daan is de zoon van Martien Raijmakers en Irene Maas en is geboren en getogen in Someren-Heide. Inmiddels woont hij samen met zijn vrouw Linda Toonen in Someren. Het echtpaar heeft twee kinderen, Finn en Tess. De prins werkt in het dagelijks leven bij Houthandel Onthoutons en zijn prinses heeft een eigen kapsalon.

Verder begeleidt Daan SV Someren 2 en sport hij daarnaast ook zelf. Ook is hij graag bij zijn vriendengroep Ut Keske. Prins Daan heeft Willem Garritsen als zijn adjudant aangesteld. Zijn lijfspreuk is: ‘Nie in, mer mi de road aans ons zij, goan wai volle bak carnavalle, mi jullie allemoal erbij!’

Jeugdprins Moos

Diezelfde avond werd Moos Isbouts verkozen tot jeugdprins van De Meerpoel. Moos is 11 jaar oud en zit in groep 8 van basisschool Leerrijk. Hij houdt van voetballen en autocross en eet het liefste worstenbroodjes Zijn rechterhand deze carnaval is jeugdadjudante Juul Tomassen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant