Vlnr: adjudantenpaar Bob van de Laar en Chantal Kanters, prins Marcel Hurkmans en prinses Marja. Hurkmans-Kuypers.
Vlnr: adjudantenpaar Bob van de Laar en Chantal Kanters, prins Marcel Hurkmans en prinses Marja. Hurkmans-Kuypers.

Marcel Hurkmans prins bij De Kaauw Voetjes

Algemeen 506 keer gelezen

LIEROP - Carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes uit Lierop onthulde zaterdagavond haar nieuwe hoogheden. Zo volgt Marcel Hurkmans zijn voorganger Thijs van Heugten op als prins. Bij de jeugd werd Eline Roijen tot prinses benoemd.

Hurkmans en Roijen werden zaterdagavond in gemeenschapshuis De Vurherd in Lierop onthuld. De 46-jarige Hurkmans is getrouwd met Marja Hurkmans-Kuypers en samen hebben ze twee kinderen, Sanne en Jelle. Het echtpaar is sinds twee jaar aangesloten bij de Raad van Elf van De Kaauw Voetjes en daarnaast is de prins ook nauw betrokken bij SV Lierop, waar hij zowel voetbalt als diverse bestuursfuncties bekleedt. De twee worden bijgestaan door adjudantenpaar Bob van de Laar en Chantal Kanters.

Boerenbruidspaar

Bij de jeugd ging de titel van prinses dus naar Eline Roijen, met als haar adjudant Jort Bollen. Het jeugdboerenbruidspaar wordt gevormd door Puck Rutten en Guus Kusters, bijgestaan door hun getuigen Keet van der Zanden en Jens Adriaans. Gezamenlijk zullen zij de Lieropse carnaval kleur geven. 

Uit de krant