Afbeelding

De Kaauw Voetjes halen kerstbomen op

zo 2 jan 2022, 08:30 Algemeen

LIEROP - De feestdagen zijn weer bijna achter de rug. De gezelligheid, het eten, de echte kerstboom in huis. Alleen wat doe je nu met die boom na afloop van de feestdagen? De carnavalsvereniging uit Lierop heeft, net als vorig jaar, de oplossing.

De Kaauw Voetjes komen op zaterdag 8 januari weer huis aan huis kerstbomen ophalen. In ruil daarvoor vragen zij een minimale bijdrage van vijf euro per boom, maar meer is natuurlijk altijd welkom. “Op deze manier bent u van uw kerstboom verlost, en steunt u ook nog eens onze mooie Lieropse carnavalsvereniging”, laat het bestuur weten. 

Als men gebruik wil maken van deze kerstboom-opruimdienst en ook nog eens de carnavalsvereniging steunen, kan men zich aanmelden via één van de onderstaande manieren: Een invulformulier via de website www.kaauwvoetjes.nl, een bericht sturen naar ‘chef kerstboom’ via 06-51567018 met uw naam en adresgegevens, of een briefje aan ‘chef kerstboom’ op Lijestraat 28 in Lierop. Voor meer vragen of opmerkingen: pr@kaauwvoetjes.nl.

Uit de krant