Een repetitiefoto van Elf de musical. Crescendo hoopt dat de voorstelling van 16 januari wellicht wel door kan gaan. (Foto: Eric Driessen)
Een repetitiefoto van Elf de musical. Crescendo hoopt dat de voorstelling van 16 januari wellicht wel door kan gaan. (Foto: Eric Driessen)

Harde lockdown zorgt voor afgelastingen

Algemeen 427 keer gelezen

SOMEREN - De harde lockdown die zaterdag is afgekondigd door het kabinet zorgt weer voor veel afgelastingen in Someren en omstreken. Nadat alle amateursporten al stil kwamen te liggen, kwam daar deze week ook het theater, bioscoop en nog veel meer bij.

In theater De Ruchte komt de klap hard aan, net nadat alles weer op orde leek moeten de deuren opnieuw dicht. Wat betekent dat de jubileumvoorstelling van toneelvereniging Crescendo, net als in 2020, niet door kan gaan. “Helaas moeten we ons publiek mededelen dat de voorstelling Elf de musical niet door kan gaan. Wij als Crescendo balen enorm. Voor onze spelers, medewerkers achter de schermen en ten zeerste voor u, ons geweldige publiek, die we al twee jaar moeten missen”, aldus het bestuur van Crescendo. 

Ook het nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Somerens Lust in De Ruchte is afgelast. Naast het theater zijn er ook kleine evenementen die geen doorgang kunnen vinden. Zo kan het mini-concert van De Trekzakken op eerste kerstdag in de Koepelkerk in Lierop geen doorgang vinden vanwege de nieuwe coronamaatregelen. 

In Asten ging Museum Klok & Peel weer op slot, wat betekent dat het evenement Museum in Wintersfeer niet doorgaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant