Afbeelding

Kerstbingo in Someren-Eind

Algemeen 386 keer gelezen

SOMEREN-EIND - Jeugdvakantiewerk Someren-Eind organiseert vanaf afgelopen maandag een kerstbingo. Een bingo waar men verschillende plaatjes moet zoeken voor de ramen van huizen in Someren-Eind.

“Op dit moment zijn we helaas vanwege de lockdown in onze vrijheden beperkt. Veel zaken worden afgelast, denk maar aan bijvoorbeeld de Lichtjesroute. Om toch een beetje te kunnen ontspannen hebben we als alternatief voor deze activiteit een kerstbingo gemaakt. Vanaf maandag zullen er in de kern van Someren-Eind verschillende plaatjes te vinden zijn voor de ramen van de huizen. Deze plaatjes kun je herkennen aan ons logo”, zegt het bestuur. 

Via deze site (zie onderstaande link naar PDF bestand) kunnen er zes verschillende bingokaarten gedownload worden, zodat ieder gezinslid een eigen kaart heeft. Zodra je een plaatje gevonden hebt dat ook op je bingokaart staat, noteer je het huisnummer bij het juiste plaatje op de kaart. De bingo hoeft uiteraard niet in één wandeling compleet, want de bingo kan ingeleverd worden tot en met zondag 16 januari. Als je bingo hebt, vul je je gegevens in en stop je de bingokaarten in de brievenbus bij Joyce Bongers, Van den Eijndelaan 52 in Someren-Eind.

Link naar PDF bestand

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant