Afbeelding
Nannie van Hoof

Brainstormavond over toekomstbestendig carnaval in Someren-Eind

Algemeen 630 keer gelezen

SOMEREN-EIND - Carnavalsvereniging De Plattevonder organiseert dinsdag 16 april een brainstormavond over hoe het carnaval in Someren-Eind toekomstbestendig te maken.

“Als carnavalsvereniging De Plattevonder kijken we echt dik tevreden terug op de afgelopen carnaval. Maar, we moeten vooruit. We zien de toekomst van De Plattevonder absoluut rooskleurig in, maar vanwege diverse ontwikkelingen staan we wel voor een aantal belangrijke keuzes voor carnaval 2025 en verder. Om als vereniging de juiste keuzes te kunnen maken en zo carnaval in Someren-Eind toekomstbestendig te maken, houden we een brainstormavond”, aldus de vereniging.

Uitgangspunt voor deze avond is uiteraard: Iedereen is welkom, alle ideeën zijn welkom. “Waarom we ook verenigingen en organisaties uitnodigen die niet direct aan De Plattevonder gelieerd zijn? Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor de leefbaarheid in ons dorp en elkaar daarin kunnen versterken. En omdat we open staan voor verrassende ideeën. Bovendien: wie weet welke mooie samenwerkingen en initiatieven er ontstaan!”

 De avond begint om 18.45 uur. Iedereen is welkom.

Programma:

- 18.45 uur inloop
- 19.00 uur start brainstormavond
- 19.05 uur inleiding
- 19.15 uur brainstorm
- 20.15 uur pauze
- 20.30 uur brainstorm
- 21.15 uur afsluiting
- 21.30 uur napraten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant