Antoon Bakermans (r) samen met zijn vrouw.
Antoon Bakermans (r) samen met zijn vrouw.

Antoon Bakermans 60 jaar lid van Crescendo

Algemeen 678 keer gelezen

SOMEREN - Op vrijdag 5 april vond in Zaal Café Brasserie in d’n Herberg in Someren de algemene ledenvergadering van toneelvereniging Crescendo plaats. Na het officiële gedeelte van de vergadering werden 9 jubilarissen gehuldigd. Met dit jaar wel een erg bijzonder jubileum, Antoon Bakermans werd namelijk gehuldigd vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap.

Via zijn broer, Toon Bakermans, kwam Antoon 60 jaar geleden bij Crescendo terecht. In al die jaren heeft Antoon veel betekent voor de vereniging, zo zat Antoon maar liefst 30 jaar in het bestuur. Met zijn medebestuursleden en leden uit die tijd was hij mede grondleger van de vereniging die Crescendo nu kent. Niet alleen was Antoon binnen de vereniging actief binnen de bestuurlijke tak, maar heeft hij ook heel wat jaren zich ingezet binnen de decorploeg. Van 1970 tot 2004 bouwde hij, samen met de andere leden van het decor, het ene prachtige decor naar de andere. Ook heeft Antoon zelf in een productie mee gespeeld, ‘Een avondje gezellig uit’. De laatste jaren is Antoon wat minder actief betrokken bij de vereniging, maar hij heeft geen enkele voorstelling gemist, hij is en blijft een trouwe bezoeker van de producties.

Niet alleen vierde Antoon dit jaar een jubileum, ook werden tijdens de ledenvergadering Ruud van Otterdijk, Sanne Jansen, Daniëlle van Helmond - Hoeben en Peter Huijgens gehuldigd voor hun 12,5-jarig jubileum. Minet Wijlaars, Ine Grosfelt en Marianda Jansen vierden hun 25-jarig jubileum en Annemieke Broos-Crooijmans haar 40-jarig jubileum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant