Speeltuin Prinses Irene opent aankomende zondagmiddag weer haar deuren.
Speeltuin Prinses Irene opent aankomende zondagmiddag weer haar deuren.

Speeltuin Prinses Irene klaar voor nieuw seizoen

Algemeen 637 keer gelezen

SOMEREN-EIND - Speeltuin Prinses Irene opent aankomende zondagmiddag weer haar deuren. De vrijwilligers hebben hard gewerkt om er weer een mooi seizoen van te maken.

door Jordy van de Brug

Zo zijn er allerlei zaken vernieuwd en gerenoveerd in, en om, de speeltuin. “We hebben de afgelopen tijd de toiletgroep onder handen genomen en volledig gerenoveerd. Door deze renovatie zijn de toiletten volledig naar de eisen van deze tijd gebracht”, zegt Jos van Nistelrooij namens de speeltuin. “Uiteraard zijn wij alle vrijwilligers die hier hun steentje aan bijgedragen hebben bijzonder dankbaar. Alsmede ook alle sponsoren die het mede mogelijk gemaakt om dit te realiseren”, vult hij aan. Naast de toiletten kunnen de kinderen dit nieuwe seizoen ook genieten van een vernieuwd springkussen, dit springkussen is aankomende zondag nog niet geopend, een week later kunnen de kinderen wel genieten van dit kussen. Vlakbij de speeltuin zijn de parkeervoorzieningen door de gemeente Someren onder handen genomen. Wel zijn deze nog niet volledig gereed. Houd er als bezoeker dus rekening mee dat de parkeergelegenheid bij de speeltuin nog beperkt is.

Activiteiten

Omdat de speeltuin dit jaar 65 jaar bestaat worden er door het gehele seizoen diverse activiteiten georganiseerd. Zo zal onder andere Professor Bombastix langskomen, is er een ballonnenclown, wordt er geschminkt en geknutseld en uiteraard nog veel meer georganiseerd. Op de Facebookpagina van de speeltuin en ook op de website zal te zien zijn wanneer welke activiteit plaats zal vinden: www.speeltuinprinsesirene.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant