Een archieffoto van de jaarmarkt in Lierop. (Foto: Rob Fritsen)
Een archieffoto van de jaarmarkt in Lierop. (Foto: Rob Fritsen) Rob Fritsen

Inschrijven voor jaarmarkt Lierop

Algemeen 165 keer gelezen

LIEROP - Op zondag 21 mei organiseert mannenkoor A Capella in samenwerking met Organisatieburo J. & E. van Aerle wederom een jaarmarkt in Lierop. Inschrijven voor de markt kan vanaf nu.

Honderdvijftig kramen en grondplaatsen sieren eind mei weer de van Dongenstraat, Offermanstraat, Lijestraat en Hogeweg in Lierop. Tijdens de jaarmarkt is er opnieuw veel vertier voor jong en oud. De vorige edities werden druk bezocht door vele duizenden bezoekers. “Ook dit jaar hopen we elkaar weer te zien bij de vele kraampjes, en natuurlijk ook op ons horecaplein”, aldus de organisatie. De toegang voor de markt is gratis. Deelnemers kunnen zich inschrijven via de site: www.vlooienmarkten.nl/product/jaarmarkt-lierop-2/. 

Voor meer informatie: Organisatieburo J.&E van Aerle: 0492-525483, of marktmeester Henk Nijeboer: 06-53122857. De kosten voor een 4 meter kraam compleet bedragen 40 euro. Een grondplaats kost 25 euro.


Ontspanningsmiddag KBO Someren

SOMEREN - KBO Someren organiseert dinsdag 7 februari een ontspanningsmiddag in De Ruchte. Tijdens deze middag zal er onder andere een lezing worden gegeven over voeding.

De lezing wordt gegeven door Ria van Dijk. Zij zal tips geven om gezond en lekker te gaan eten, want zo zegt zij: ‘U bent nooit te oud om te starten met gezonde keuzes’. Ook helpen volgens Ria deze gezonde keuzes om wellicht in de toekomst wel van uw medicijnen af te komen. Na de lezing zal er een optreden volgen van het Seniorenorkest. 

De middag begint om 13.30 uur en de toegang is gratis voor KBO-leden. Niet-leden betalen drie euro. Aanmelden vooraf is ditmaal niet nodig. Er wordt wel aangeraden de KBO pas mee te nemen.

Uit de krant