De gemeente Someren organiseert woensdag 29 juni en woensdag 6 juli twee inloopbijeenkomsten over de stedenbouwkundige plannen.
De gemeente Someren organiseert woensdag 29 juni en woensdag 6 juli twee inloopbijeenkomsten over de stedenbouwkundige plannen.

Inloopbijeenkomsten over centrum Someren

Algemeen 396 keer gelezen

SOMEREN - De gemeente Someren organiseert woensdag 29 juni en woensdag 6 juli twee inloopbijeenkomsten in De Ruchte waarin wordt gesproken over het stedenbouwkundig plan van de centrumvisie.

De gemeente wil naar een sfeervol, levendig en onderscheidend dorpshart toe werken. In de centrumvisie is hieraan richting gegeven. Nu is de gemeente klaar voor de volgende stap: het stedenbouwkundig plan. Graag willen zij de ideeën aan de inwoner en ondernemer voorleggen. Tijdens de twee inloopbijeenkomsten krijgt iedereen de kans om hier op te reageren en vragen te stellen. De bijeenkomsten vinden plaats tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Men kan zich inschrijven voor een tijdvak van dertig minuten. Inschrijven kan via: https://bit.ly/3y7hPEN

Schetsplannen
Via de link: https://bit.ly/3zNAztY zijn de schetsplannen te vinden. De gemeente hoopt op een grote opkomst. “We willen dat het centrum van Someren weer bruisend, levendig en vooral van Zummere wordt. Dus graag tot ziens op 29 juni of 6 juli”, aldus de gemeente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant