Afbeelding

Jong Nederland Someren-Heide bestaat 75 jaar

Algemeen 339 keer gelezen

SOMEREN-HEIDE - Alweer 75 jaar geleden werd in Someren-Heide een vereniging opgericht voor de jeugd, waaruit na wat naamswijzigingen Jong Nederland Someren-Heide ontstond. En dit moet natuurlijk gevierd worden.

Dit wil de vereniging doen met alle leden en vrijwilligers, maar natuurlijk ook met de rest van de jeugd van het dorp en alle oud-leden, vrijwilligers en iedereen die Jong Nederland een warm hart toedraagt. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 25 mei in en rond het clubgebouw de Klepper aan de Kraaiendijk 2. Op zaterdagmorgen begint de vereniging met Expeditie Kleppieson, een soort van zeskamp voor alle jeugdige inwoners van Someren-Heide, dus ook kinderen die geen lid zijn mogen hier aan mee doen.

Op diezelfde zaterdagavond is er vanaf 20.30 uur een reünie/feestavond in de Klepper waarbij alle oud-leden, leiding, vrijwilligers en iedereen die zich verder betrokken voelt, of ooit gevoeld heeft, bij Jong Nederland Someren-Heide welkom is. Aanmelden kan via de socials van de vereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant