Afbeelding
Annemieke van der Togt

Sonny Boy in De Ruchte in Someren

vrijdag 17 mei 2024 20:00

In Nederland zijn ruim 750.000 exemplaren van het boek Sonny Boy verkocht. Het is in allerlei talen vertaald, is momenteel een bestseller in de Verenigde Staten en sleepte diverse nominaties en bekroningen in de wacht. In 2011 werd het verfilmd en nu komt Sonny Boy naar ons theater! Hoewel dit waargebeurde verhaal bijna een eeuw geleden begon, zijn de onderwerpen zoals racisme, oorlog en zelfonderzoek, relevanter dan ooit.

Met de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl wederom tot leven. Nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waar hij niet altijd even welkom was.

> Intieme solovoorstelling geeft nieuwe laag aan succesboek Sonny Boy (Telegraaf).
> Een lange, staande ovatie (Theaterkrant).

Datum: 17 mei
Aanvang: 20:00 uur
Bestellen: https://www.deruchte.nl/voorstelling/4757/

Locatie