De jeugd van toneelvereniging De Speledonckers brengt vanaf zaterdag 'De rattenvanger van Hamelen' op de planken.
De jeugd van toneelvereniging De Speledonckers brengt vanaf zaterdag 'De rattenvanger van Hamelen' op de planken.

Jonge Speledonckers brengen ‘De rattenvanger van Hamelen’

Algemeen 317 keer gelezen

SOMEREN - De jeugd van toneelvereniging De Speledonckers uit Someren maakt zich op voor de premiere van ‘De rattenvanger van Hamelen’. Komende zaterdag staan de spelers voor het eerst op de planken, daarna volgen nog drie voorstellingen.

In de afgelopen periode heeft de cast van ‘De rattenvanger van Hamelen’ flink gerepeteerd. De spelers brengen zo hun eigen versie van het bekende verhaal. Dat gaat als volgt: alle dorpsbewoners van Hamelen hebben het ontzettend naar hun zin, of nou ja ... allemaal? De laatste tijd loopt het in Hamelen niet echt op rolletjes. 

Er gaat een hoop mis, het stadje moet dringend opgeknapt worden. En als klap op de vuurpijl komen er ook nog bijzondere figuren roet in het eten gooien. Hoe zal dat aflopen? Alle jeugdspelers van toneelvereniging de Speledonckers zijn er helemaal klaar voor en staan te trappelen om het toneel op te mogen.

De première begint zaterdag om 19.00 uur. Vervolgens vinden er voorstellingen plaats op zondag 21 mei om 14.30 uur, zondag 28 mei om 14.30 uur, maandag 29 mei om 14.30 uur, zaterdag 3 juni om 19.00 uur en op zondag 4 juni om 14.30 uur. Kaarten kosten 8,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de dagkassa. Tickets bestellen via www.speledonckers.nl.

Uit de krant