Afbeelding

Advertorial - Geef je tuin een upgrade met een loungeset!

Algemeen 269 keer gelezen

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat we zoveel mogelijk buiten willen zijn. Heb je een tuin, dan is een loungebank onmisbaar om lekker op te relaxen met een drankje, leuk gezelschap of een goed boek. Maak het extra gezellig door te kiezen voor een loungeset met een hoekbank. Ben je daar nog niet helemaal van overtuigd? Lees dan snel verder, want eigenlijk kun je met dit type loungeset ontzettend veel kanten op!

Hoekbank loungeset van natuurlijke materialen
Bevind je je graag in de natuur en wil je deze sfeer ook in je tuin terugzien? Dan is een hoekbank loungeset van wicker een goede optie. Wicker herken je aan het gevlochten materiaal en doet je denken aan rotan, alleen is het gemaakt van kunststof. Daardoor is wicker niet alleen in natuurlijke kleuren verkrijgbaar, maar ook in trendy wit of grijs bijvoorbeeld. Een loungeset hoekbank van wicker is daarnaast ook weersbestendig, makkelijk in onderhoud en licht in gewicht. Je kunt hem dus ook snel heen en weer schuiven en op verschillende plekken zetten om maximaal van de zon te profiteren!

Loungeset hoekbank van aluminium
Houd je meer van een moderne uitstraling in de tuin? Dan is een loungeset hoekbank van aluminium het overwegen waard. Aluminium heeft een strakke look en is - net als wicker - licht qua gewicht. Een aluminium lounge hoekbank kun je dus ook moeiteloos met de zon mee verplaatsen, zonder dat je je een ongeluk sjouwt! Daarnaast is aluminium ook roestvrij. Maak de zithoek in de tuin helemaal af met all weather kussens in diverse kleuren, want deze zijn waterafstotend en uv-bestendig. Zo kun je de hele loungeset gewoon buiten laten staan en hoef je niet steeds neer binnen te rennen bij het voelen van de eerste regendruppels!

In diverse uitvoeringen
Een loungeset in de vorm van een hoekbank geeft je veel vrijheid. De meeste hoekbank loungesets van Heuts bestaan namelijk uit losse onderdelen. Zo kan er bijvoorbeeld een losse hocker bij zitten die je als voetensteun of bijzettafeltje kunt gebruiken. Dit stelt je in staat om met de opstelling te spelen. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende groottes. Heb je een kleine tuin en heb je nooit veel mensen tegelijk over de vloer? Dan is een compacte hoek loungeset voor vier personen voldoende. Zoek je iets groters? Dan heeft Heuts ook hoekbank loungesets voor zes tot acht personen. Dankzij de L-vorm bespaart een hoekbank bovendien ook ruimte en kunnen er meer mensen zitten op een kleiner oppervlakte. Ideaal voor tuinfeestjes dus!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant