De mannen van Garage inc. Aankomende zaterdag staan zij op het podium tijdens Kunstgras Metal Night. (Foto: Emily Parry)
De mannen van Garage inc. Aankomende zaterdag staan zij op het podium tijdens Kunstgras Metal Night. (Foto: Emily Parry)

Kunstgras Metal Night bij OJC Comeet Someren

Algemeen 49 keer gelezen

SOMEREN - Het Kunstgras Metal Night festival is terug. Aankomende zaterdag vindt bij OJC Comeet in Someren de vijfde editie plaats.

Het festival, in de volksmond nog steeds KunstGraspop, is inmiddels het toonaangevende hardrock en metal festival voor deze regio. Ook dit jaar zijn er drie bands van topformaat die elk een uur lang een show neerzetten. Deze tribute bands klinken hetzelfde en lijken vaak op de werkelijke namen en hebben zelf ook nog eens op meerdere grote festivals gestaan, zoals Zwarte Cross en Paaspop. De line-up is dit jaar met veel aandacht uitgekozen en staat volgens de organisatie als een huis: Rammstein (Bückstabü), Metallica (Garage Inc.) en Iron Maiden (Defenders of the Beast).

“Het wordt voor het publiek een avond voor in de boeken, maar ook alle vrijwilligers van OJC Comeet staan weer klaar, om iedereen een geweldige avond te bezorgen”, aldus de organisatie. De bands staan te popelen, om er eindelijk een mega show van te maken, daarbij letterlijk te vlammen en daarom deze avond tot een waar succes maken. OJC Comeet is te vinden aan de Witvrouwenbergweg 20 in Someren. Kaarten kosten 7,50 euro aan de deur. De avond begint om 19.00 uur. Er wordt gevraagd om een geldige QR-code.

Uit de krant