Martin Jeuken (r) krijgt in november 2022 de diagnose acute leukemie. Ondanks de ziekte blijft Martin positief en doorzetten.
Martin Jeuken (r) krijgt in november 2022 de diagnose acute leukemie. Ondanks de ziekte blijft Martin positief en doorzetten.

Marsen voor Martin Jeuken

Algemeen 640 keer gelezen

SOMEREN - Martin Jeuken krijgt in november 2022 de diagnose acute leukemie. Al snel blijkt dat hij niet meer beter wordt. Ondanks de ziekte blijft Martin positief, blijft hij doorzetten en haalt hij alles uit het leven wat er nog inzit. Familie en vrienden van Martin, hebben enorme waardering voor zijn doorzettingsvermogen en positiviteit en willen die wilskracht omzetten in iets positiefs en actiefs, precies dat wat Martin ook is: Marsen voor Martin.

Marsen voor Martin is een initiatief dat is ontstaan om Martin Jeuken en zijn familie én tegelijkertijd een goed doel te steunen. “We gaan lopen of fietsen ‘in de voetsporen’ van Martin, die zelf maar liefst 12 keer de Kennedymars heeft uitgelopen en ook nog steeds zoveel mogelijk fietst. We lopen de Kennedymars, het Rondje Someren, de Mini Kennedymars of fietsen de Kennedy-toertocht en laten ons sponsoren om geld op te halen voor het door Martin gekozen goede doel: Stichting Levensportret”, aldus de vrienden van Martin.

Stichting Levensportret

Stichting Levensportret is opgericht door Brian de Hond na het overlijden van zijn broer Marc die een levensportret aan zijn kinderen naliet. Een persoonlijk verhaal voor de nabestaanden van iemand die ongeneeslijk ziek is, vastgelegd in een professionele video. Brian zag de waarde van dit portret en vond dat iedereen in een soortgelijke situatie kosteloos een levensportret verdient. Vanwege het grillige karakter van zijn ziekte heeft Martin ook zelf een levensportret laten maken. 

Doneren of meedoen

Meedoen met de actie mag altijd, evenals doneren. “Het doel is in ieder geval om zoveel mogelijk geld op te halen. Deelnemers kunnen zelf geld ophalen en het vervolgens storten in de online collectebus, of hun persoonlijke sponsors direct doorsturen naar die collectebus. Ook kun je als deelnemer een t-shirt bestellen om tijdens een van de tochten herkenbaar te zijn en geld op te halen via de QR code op het shirt”, laat de vriendengroep weten.

Wil je meedoen? Geef je dan op via marsenvoormartin@gmail.com. Wil je doneren? Ga dan naar de link en de online collectebus: https://stichtinglevensportret.digicollect.nl/vrienden-van-martin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant