Afbeelding

Kofferbakmarkt in Someren-Heide

Algemeen 430 keer gelezen

SOMEREN-HEIDE - Aanstaande zondag 5 mei zullen de Brinkweg en Ericaweg in Someren-Heide weer het toneel vormen voor de inmiddels traditionele kofferbakmarkt, georganiseerd door Muziekvereniging Someren-Heide. 

Van 10.00 uur tot 15.30 uur is er alle gelegenheid om rustig langs de verschillende stands te slenteren en een praatje aan te knopen met de verkopers/sters. En dat alles voor een entreeprijs van 1 euro per persoon. Kinderen tot en met 10 jaar hebben gratis toegang. Ook parkeren is gratis. Wie dorst of honger krijgt hoeft het marktterrein niet te verlaten. Naast diverse warme en koude drankjes zijn er heerlijke hamburgers en kakelvers gebakken wafels te koop. Ook worden er verse asperges verkocht op de kofferbakmarkt. 

Wie nog wil deelnemen aan de markt kan naar de website van Muziekvereniging Someren-Heide. Klik daar op het tabblad Acties en vervolgens op Kofferbakmarkt. Hier vindt u alle info voor deelnemers en tevens een opgaveformulier. Er zijn nog enkele verkoopplaatsen beschikbaar. Opgeven kan tot zaterdag 4 mei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant