Afbeelding
Patrick Janssen

Bouwdorp

maandag 8 juli 2024 10:00 tot donderdag 11 juli 15:30

SOMEREN - Rond de 600 kinderen en zeker 300 vrijwilligers zijn een kleine week met elkaar actief op een grootbuitenterrein. 

Bouwdorp 2024 vindt plaats van 8 tot en met 11 juli op het grasveld bij blokhut De Donckelaar op De Donck. Voor de onderbouw (groep 1 t/m 3) duurt bouwdorp maandag tot en met woensdag van 10.00 uur tot 14.30 uur. De bovenbouw (groep 4 t/m 8) bouwt van maandag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 15.30 uur.

Kinderen genieten van timmeren, knutselen en de spellen op het spellenveld. De kleintjes gaan ook nog naar de poppendokter en leren een lied. Drie dagen lang hoor je niets anders dan het vrolijke getik van hamers en het gepraat en gelach van kinderen en vrijwilligers. Op de 4e dag moeten wij die mooie bouwwerken helaas weer afbreken, maar niet voordat wij ze met trots hebben gepresenteerd aan iedereen die de bouwwerken wil zien. Want aan het einde van de derde Bouwdorpdag is er een kijkavond die voor iedereen toegankelijk is.