Afbeelding
https://ojccomeet.nl/events/funtime-got-talent

Funtime got Talent

zondag 30 juni 2024 10:00 tot 17:30

Nieuw bij Funtime, Funtime Got Talent! Kun jij goed zingen, dansen, playbacken, moppen vertellen of iets anders? Alleen of in een groepje(max 5 kinderen)? Dan is dit je kans. Bij Funtime kun je jouw Talent laten zien op 30 juni 2024 en dat is speciaal voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Je kunt je nu al opgeven!

Deelnemers:Deelname en entree is voor deelnemers helemaal gratis. We zullen van 10:00u tot 17:30u bezig zijn. Voor de lunch wordt gezorgd. Voordat de show om 15:00u start, is er tijd voor de laatste voorbereidingen en een generale repetitie. Dus niemand gaat zonder voorbereiding het podium op. Natuurlijk is het wel slim om thuis een beetje te oefenen.

Bezoekers:Voor bezoekers bedraagt de entree €5,-. Deze entreekaarten zijn vooraf te koop bij Primera Someren. De zaal van Funtime Got Talent zal geopend zijn van 14:30u tot 17:30u. Aan de bar haal je je drankje en zoetigheid. Koffie, thee, ranja, snoep en chips haal je voor €1,-. Frisdrank is aan de bar te verkrijgen voor €2,- Er wordt tijdens deze middag geen bier of wijn geschonken! De Kaartverkoop start op 15 april.

Alle opbrengsten van deze middag komen ten goede aan de Funtime-avonden en Funtime Minidisco. Kom de kinderen aanmoedigen en supporten deze middag. Naast de jurywinnaar is er ook nog een publiekswinnaar. Dus elke stem telt!

Aanmelden:Om jouw Talent te kunnen laten zien, zul je je aan moeten melden voor 1 april 2024 (nee geen grapje). Stuur een mail naar funtimesomeren@outlook.com en dan zullen wij een inschrijfformulier toesturen.

Locatie