Afbeelding

The Eurovision Preparty

zaterdag 20 april 2024 20:30

SOMEREN - Dit voorjaar draait Muziekvereniging Somerens Lust alvast warm voor het Eurovision Songfestival met een eigen preparty. Tijdens ‘The Eurovision Preparty’ op zaterdag 20 april presenteren zij samen met diverse lokale artiesten een avondvullend programma in De Ruchte.

Alle bekende hits zullen voorbij komen. ‘Maak een tijdreis door de geschiedenis van het songfestival en stem op je eigen favoriete uitvoering. Geniet van het harmonieorkest in combinatie met een band en een twintigtal enthousiaste zangers en zangeressen. Het belooft een mooi feestje te worden’, aldus de muziekvereniging.

Om lekker mee te kunnen swingen zijn er in de zaal alleen staanplaatsen. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar bij De Ruchte: https://www.deruchte.nl/voorstelling/eurovision. Aanvang 20.30 uur, zaal open 20.00 uur.