Afbeelding

Passion Someren

zaterdag 30 maart 2024 20:00

Nas Orkestar vertelt op Paaszaterdag het meeslepende verhaal over het lijden en sterven van Jezus van Nazareth in een indringende muziektheatervoorstelling. Vorig jaar beroerde het gezelschap al de harten van ons publiek. Dit jaar komt het passieverhaal opnieuw tot leven in Passion Someren;  een live belevenis met prachtige muziek.

Het passiespel hoort thuis in een rijke, eeuwenoude traditie. De eerste uitvoeringen ontstonden al vóór het jaar 1000, toen monniken de gezangen over de verrijzenis van Jezus in dialoogvorm opvoerden. Sinds de middeleeuwen komt er steeds meer spektakel aan te pas om het publiek te raken, te boeien en mee te nemen in het aloude bijbelverhaal. Het meest actueel is The Passion waarin bekende Nederlanders op tv het lijdensverhaal in een actueel jasje opvoeren.

Eigentijds en meeslepend

Nas Orkestar brengt een heel eigen en vooral ook eigentijdse Passion Someren  op het podium. Energievol, sensationeel, vol emotie en met veel muziek! Niet voor niets verkoopt dit internationale gezelschap elk jaar in de witte week voor Pasen alle voorstellingen uit. Het verhaal blijft hetzelfde; daar wordt niet aan getornd. Welke nummers er dit jaar uitgekozen zijn om je te raken? Dat houden we nog even geheim, maar ook dit jaar geniet je bij Passion Someren van een gloednieuwe, meeslepende show die niemand onberoerd laat.

Zaterdag 30 maart

Tijd: 20:00 uur
Pauze: Nee
Regulier: € 17,50