Samen voor Asten presenteert top 20

ASTEN - De leden van politieke partij Samen voor Asten stemden vorige week unaniem in met het vaststellen van de top 20 tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Volgens de partij een mooie mix van jong en oud, politiek ervaren en nieuwkomers en uit alle drie de dorpskernen.

Eerder werd al bekend dat huidig wethouder Janine Spoor opnieuw als lijsttrekker is benoemd. Daarna volgen respectievelijk: Tiny van den Eijnden, Marieke van Oosterhout-van der Zand, René van Dijk, Math Vankan, Remco Wever, Antoon Driessen, Twan van Teeffelen, Maarten van den Boomen, Gijs de Jong, Joep van Kemenade, Ellen van Meijl, Ellen Berkers, Mattheus Shamoun, Reinier Brouwer von Gonzenbach, Jorn van Laarhoven, Elke van Houdt-Crommentuijn, Marijn Bankers, Agata Sajna en Embert Berkers.
De nummers 21 tot en met 50 worden op een later moment bekendgemaakt. Samen voor Asten is een samenvoeging van Leefbaar Asten en D66/Hart voor Asten, de nieuwe partij neemt zo voor het eerst deel aan de vgemeenteraadsverkiezingen.