Sinterklaasvoorstelling

REGIO - Kinderen uit Someren en omstreken kunnen op woensdag 1 december komen kijken en luisteren naar een sinterklaasvoorstelling door ‘Verhalen van Annie’ .

'Verhalen van Annie' is  een vrolijke voorstelling voor kinderen en (groot)ouders vanaf 4 jaar. De bakkerij van Sinterklaas draait op volle toeren. De kruidigste pepernoten springen rond in de pan en de lopende band draait op volle toeren met de chocoladeletters. De heerlijkste speculaaspoppen glijden de dozen in. En dan kan al dat lekkers mee naar de kinderen in alle uithoeken van Nederland. De trotse bak-mix-meng en inpak-Pieten beleven ook dit jaar weer avonturen in de bakkerij.

Aanmelden

De voorstelling duurt van 15.00 uur tot 15.30 uur. Vooraf aanmelden is gewenst in verband met het beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten. In de bibliotheek is een mondkapje verplicht, tijdens een activiteit mag het mondkapje af.
De bieb zorgt ervoor dat volwassenen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. Er is geen QR-code check.