CMA maakt zich op voor 7e editie

Najaarsactie in Asten gaat weer van start

ASTEN - De zevende editie van de Astense Najaarsactie gaat morgen van start. Winkelend publiek maakt de komende weken zodoende weer volop kans op prijzen. Zo worden er wederom zowel weekprijzen als hoofdprijzen uitgereikt.

Dit jaar doet er een recordaantal aan ondernemers mee. Maar liefst 53 ondernemers, winkels en horecazaken sluiten aan bij de jaarlijkse actie georganiseerd door het Centrummanagement Asten (CMA). Bij allen komt winkelend publiek in aanmerking voor een stempel, die vervolgens weer goed kan zijn voor diverse prijzen.
Klanten kunnen bij alle deelnemende winkels en horecagelegenheden namelijk een stempelkaart verkrijgen. Deze bevatten vijf stempelvakken, bij een aankoop krijg je als klant één stempel van de betreffende winkel. Een goedgekeurde volle kaart bevat stempels van tenminste drie verschillende zaken. Deze volle kaart kan vervolgens weer worden ingeleverd bij een van de deelnemende ondernemers.

Recordwaarde prijzen

De editie van dit jaar kent nóg een record: het prijzengeld. Zo wordt er dit keer voor bijna 14.000 euro aan prijzen beschikbaar gesteld. In totaal zijn er zestien hoofdprijzen te verdelen. Deze lopen uiteen van bijvoorbeeld een half jaar lang voor 50 euro winkelen bij Plus Erik Gorissen, tot zes maanden lang tweemaal per maand gratis bloemen ter waarde van 15 euro, beschikbaar gesteld door Flowers Asten.
Op maandag 27 december verricht notaris Van Gulick de trekking, om vervolgens op donderdag 30 december in Café/Zaal Jan van Hoek de winnaars bekend te maken. De prijsuitreiking duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur.

'Hopelijk krijgt het lokaal shoppen, eten en drinken hiermee een positieve boost'


Koop Lokaal Asten

Met de coronapandemie nog steeds in volle gang staat Koop Lokaal Asten ook dit keer centraal. 'Hopelijk krijgt het lokaal shoppen, eten en drinken hiermee een positieve boost en mogen de deelnemende winkels en horecagelegenheden een recordaantal volle kaarten ontvangen', zo hoopt het organiserende Centrummanagement.