Deelnemers aan een vorige editie van de jaarlijkse Clubcross van atletiekvereniging 't Jasper Sport Someren-Asten.
Deelnemers aan een vorige editie van de jaarlijkse Clubcross van atletiekvereniging 't Jasper Sport Someren-Asten.

‘t Jasper Sport houdt uitdagende Clubcross

Sport 268 keer gelezen

ASTEN/SOMEREN - Atletiekvereniging ‘t Jasper Sport houdt komende zondag de jaarlijkse Clubcross. Deze vertrekt vanaf het clubhuis van Jong Nederland aan de Dijkstraat in Asten.

Organisatoren Bert Damen en Ad Meeuws hebben een uitdagend parcours samengesteld, inclusief ‘vals plat. De Clubcross wordt verdeeld over drie categorieën gelopen: de pupillen (start om 10.30 uur), de junioren (start om 10.40 uur) en de senioren (start om 11.00 uur). 

Bij de senioren vertrekken de masters, vrouwen en recreanten tegelijkertijd. Iedere categorie legt een eigen afstand af. Wel kan iedere loper bij de senioren ervoor kiezen om minder rondjes te lopen. Ze dingen dan echter niet mee om het Crosskampioenschap.

Gratis deelname
Deelname is gratis, inschrijven kan op de wedstrijddag zelf. Inschrijven kan vanaf een half uur vóór de start van de betreffende categorie. Enkel leden van ‘t Jasper Sport komen in aanmerking voor de prijzen. Meer informatie is verkrijgbaar bij het wedstrijdsecretariaat via het telefoonnummer: 06-10431710.

Uit de krant