De ereleden van Badmintonclub Someren: Jan, Helmy, Bennie en Frans.
De ereleden van Badmintonclub Someren: Jan, Helmy, Bennie en Frans.

Badmintonclub Someren huldigt leden

Sport 372 keer gelezen

SOMEREN - Feest vorige week bij Badmintonclub Someren. Tijdens de algemene ledenvergadering zijn enkele jubilarissen in het zonnetje gezet. Twee leden zijn veertig jaar lid van de club en er zijn twee nieuwe ereleden.

Helmy en Frans zijn benoemd tot erelid van Badmintonclub Someren. Zij reageerden blij verrast. “Ik was zeer verrast, dat ze me tot erelid van de club hebben benoemd, had dit helemaal niet zien aankomen! Ik begeleid nu zeventien jaar wekelijks anderhalf uur de jeugd. Dit geeft mij heel veel voldoening.” 

Superleuk

Jeugdtrainster Helmy is al lang fanatiek betrokken bij de club. “Ik speel al meer dan 25 jaar competitie, competitie spelen is echt super leuk! Hoe verloopt een wedstrijd tegen een team dat je niet kunt? Trainen geeft dan ook een doel”, legt het erelid uit. 

Frans is veertig jaar lid van de badmintonvereniging en nu ook benoemd tot erelid. “Ik wist wel dat ik veertig jaar lid was, maar heb geen seconde aan het erelidmaatschap gedacht. Dus verbaasd en aangenaam verrast was ik zeker”, reageert Frans. 

Jeugdtoernooien

Hij is zeer actief binnen de club. “In het verleden ben ik een jaar of twaalf voorzitter geweest, heb ik  een heleboel jaren de jeugdtoernooien georganiseerd of mede georganiseerd en rond deze tijd de jeugd verblijdt met de komst van de Sint. De laatste jaren naast wat ondersteuning bij de jeugdtraining ook actief als vertegenwoordiger van de club in het Sponsorcollectief.”

Badmintonclub Someren heeft ook erelid Bennie in het zonnetje gezet omdat hij veertig jaar lid is van de vereniging. Bennie is in 2019 al benoemd tot erelid. Hij speelt nog altijd met veel plezier. “Het leuke aan Badminton is wel het spel op zich, als je aan het spelen bent vergeet je de rest om je heen. En dan dit samen te doen met je clubleden geweldig, als je ook nog meedoet aan de training, wordt je iedere keer beter.” Bennie gaf in het verleden training aan de jeugd, samen met Jan en Helmy. “Dat was heel leuk om te doen en te zien hoe ze vooruit gingen met het spelletje.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant