Afgelopen donderdag werd er afgerekend met Bekkerveld.
Afgelopen donderdag werd er afgerekend met Bekkerveld.

Someren speelt finale in Stein tegen Sportclub’25

Sport 483 keer gelezen

SOMEREN - Na een verdiende 2-1 overwinning op Bekkerveld heeft Someren de finale van de nacompetitie bereikt. Die finale wordt vandaag gespeeld op neutraal terrein bij De Ster in Stein. 

De andere finalist is Sportclub’25 uit Bocholtz. De Zebra’s (met hun zwartwit gestreepte shirts) scoorden er driftig op los in de nacompetitie. In de eerste ronde werd eersteklasser Veritas met 2-5 verslagen en in de tweede ronde werd Oirschot Vooruit met 5-1 over de knie gelegd. Trainer Remo Gielkens (voormalig speler van Groene Ster) heeft de beschikking over een uitgebalanceerd team met veel geroutineerde spelers, die eerder op hoofdklasseniveau of hoger gevoetbald hebben. Denk aan Thommy Vluggen en oud-aanvoerder van Groene Ster Maikel van Kesteren (35) en keeper Maikel Schuffelen (38) die jarenlang het doel van EVV verdedigde. 

Someren speelde eerder tegen Sportclub’25 in de eerste ronde van de districtsbeker (augustus 2020) en verloor deze gelijk opgaande wedstrijd met 2-1. Op sportpark ’t Hetjen gaat Someren zondag alles in het werk stellen om de laatste nacompetitiewedstrijd in winst om te zetten en te promoveren naar de eerste klasse. 

Uit de krant

Uit de krant