Een fragment uit de wedstrijd Jeuken-Uncle Buck: 2-0.

Verslagen zaalvoetbal

Sport 546 keer gelezen

SOMEREN - Ook afgelopen week was er weer gen0eg te beleven in de zaalvoetbalcompetitie.

18 mei: In de hoofdklasse Spang won reglementair van de Postel met 0-3 omdat de Postel geen team op de been kon brengen.

20 mei: Spang nam het op tegen Topparty en kwam in de 2e minuut op 1-0 door een doelpunt van doelman Pieter van der Heijden. In de 6e minuut trok Jonas Heijblom de stand gelijk, 1-1. Beide teams kregen kansen om te scoren en in de 14e minuut maakte Chris Filippini er 1-2 van voorTopparty. Kort hierna trok Twan Meulendijks de stand weer gelijk, 2-2. Met nog 3 minuten te gaan bezorgde Ralf van de Laar zijn team Topparty de overwinning met zijn treffer, 2-3.

Komende vrijdag 27 mei op de laatste competitie speeldag komt Spang in actie tegen Berkvens in de voor Berkvens zeer belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap. SteenstraWillemBos speelt dan de voor hun zeer belangrijke wedstrijd tegen de Postel. Het ziet er naar uit dat het kampioenschap tussen SteenstraWillemBos en Berkvens op doelsaldo beslist gaat worden.

18 mei: In de 1e klasse speelden Buvo en DeskaMarkt8 tegen elkaar. DeskaMarkt8 was nog met Centersnacks en Duisenburgh in de strijd gewikkeld om het kampioenschap. DeskaMarkt8 verloor echter met 5-4. Voor Buvo scoorden Patrick Vereijken(3x) en Joep Verberne(2x). Voor DeskaMarkt8 scoorde Douwe Hurkmans 4x.

Educontract deed er alles aan om het Centersnacks in de strijd om het kampioenschap zo moeilijk mogelijk te maken. In de 17e minuut schoot Jeffrey van der Wallen tijdens een numerieke meerderheid raak voor Centersnacks, 0-1. Centersnacks heeft op 27 mei tegen BekenHDSolar voldoende aan een gelijkspel om het kampioenschap binnen te halen.

Duisenburgh won reglementair met 0-3 van vZoggel 2 dat onvoldoende spelers op de been kon brengen. Duisenburgh is door deze winst zeker van promotie naar de hoofdklasse.

20 mei: DeskaMarkt8 speelde in een doelpuntrijke wedstijd met 6-6 gelijk tegen BekenHDSolar. Voor DeskaMarkt8 scoorden Jos Hurkmans(3x), Michael Thijssens, Pieter van den Broek en Harm Hoebergen. Voor BekenHDSolar Bos Leenen(3x), Sem Leenen(2x) en Roel Maas.

Van Zoggel 2 behaalde een belangrijke 5-2 zege op Loomans door doelpunten van Rick van Tulden, Tom van Zoggel en Maxim Hollanders(3x). Voor Loomans scoorde Lucas de Bruijn 2x.

DeskaMarkt8, Loomans en vZoggel 2 zijn nog in de strijd gewikkeld om de 3e plek die recht geeft op de promotiewedstrijd tegen de nr. 10 van de hoofdklasse zijnde Jan&Jan. Loomans en vZoggel 2 moeten op 27 mei nog aan de bak. DeskaMarkt8 kan alleen maar afwachten.

Egelantier won reglementair met 0-3 van CanadeesMBerkers dat onvoldoende spelers op de been kon brengen.

Vissers en Hurkmans hielden elkaar ruim 20 minuten goed in evenwicht. In de 15e minuut schoot Jan Verberne raak op aangeven van doelman Arjan van de Mosselaar, 1-0. In de 22e minuut schoot Thijs

Bekx onverwachts vanuit de draai de 1-1 binnen. In de slotfase schoten Jan Verberne(23e), Hub van den Boomen(25e) en Pieter Velings(29e) Hurkmans naar een 4-1 nederlaag.

18 mei: In de 2e klasse speelde LeenenRegiobank tegen de kampioen ISM. Na een vlugge voorspong van LeenenRegiobank door een doelpunt van doelman Rob Nijssen nam ISM het heft in handen en bouwde aan een 1-5 voorsprong in de 17e minuut. Han Gerritsen schoot in de 26e minuut de 2e treffer van LeenenRegiobank in het ISM-doel, 2-5. In de 27e en 28e minuut schoot Tijn van Nuenen na de eerdere drie doelpunten van hem 2x raak. Sem van den Nieuwenhof maakte de andere 2 doelpunten voor ISM dat daardoor met 2-7 won.

Lang speelden ‘t Klumpke en Houtmaat met veel stemgeluid voor de overwinning. Het lukte Sander Maas om in de 27e minuut voor ’t Klumpke de enige treffer de scoren, 1-0.

20 mei: Na 18 mei speelde ISM weer tegen LeenenRegiobank. Nu werd het een moeizame 3-1 zege voor ISM door doelpunten van Tijn van Nuenen(2x) en Hugo Meijer. Rens Verlaak redde de eer voor LeenenRegiobank. Doelman Rob Nijssen speelde een hoofdrol in deze wedstrijd. Buiten de vele reddingen stopte hij 2 strafschoppen van Sem van den Nieuwenhof, in de 7e en 22e minuut.

Uncle Buck verloor met 2-0 van Jeuken. Ook in deze wedstrijd blonk een doelman uit. Thijs Haasen ranselde alle schoten van Uncle Buck uit zijn doel. In de 15e minuut benutte Floran van Houts een strafschop voor Jeuken en twee minuten voor tijd maakte Rob Berkers aan alle onzekerheid een einde, 2-0.

LeenenRegiobank is met Uncle Buck in een strijd gewikkeld om de 3e plek die recht geeft op een promotiewedstrijd tegen de nummer 11 van de 1e klasse, zijnde Egelantier. Zowel Uncle Buck als LeenenRegiobank komen vrijdag 27 mei in actie.

Van Heugten won reglementair met 0-3 van Kosman dat onvoldoende spelers op de been kon brengen.