SVSH kan zondag een grote stap zetten richting de titel.
SVSH kan zondag een grote stap zetten richting de titel.

SVSH op kampioenskoers

Sport 47 keer gelezen

SOMEREN-HEIDE - Voetbalvereniging SVSH is hard op weg om het kampioenschap binnen te halen. De ploeg uit Someren-Heide staat inmiddels zeven punten los in de vijfde klasse C.

Ook afgelopen weekend werd er weer gewonnen door de ploeg van trainer Niels Roijakkers. Ditmaal moest Eindse Boys eraan geloven: 2-0. (Eigen doelpunt, Bram Verhees). Op de overwinning na was het ook voor Roijakkers een persoonlijke primeur, aangezien hij voor het eerst in zijn trainersloopbaan veertien keer achter elkaar ongeslagen bleef. SVSH beleeft inmiddels een topseizoen. Van de 16 wedstrijden ging er slechts één verloren (3 oktober laatste nederlaag) en werd er ook eenmaal gelijkgespeeld. In de laatste tien wedstrijden kregen de oranje-zwarten slechts vijf tegendoelpunten. Met nog zeven wedstrijden te gaan en zeven punten voorsprong lijkt de vierde klasse dichtbij. 

Aankomende zondag krijgt SVSH op sportpark De Plagge nummer twee VV Nieuw-Woensel op bezoek. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Daarna volgen voornamelijk wedstrijden tegen ploegen uit de onderste regionen. 

Uit de krant