De handbalheren beleven een prima seizoensstart met drie overwinningen uit vier wedstrijden.
De handbalheren beleven een prima seizoensstart met drie overwinningen uit vier wedstrijden.

Handbalheren blijven imponeren in Hoofdklasse

Sport 142 keer gelezen

SITTARD/SOMEREN - De handbalheren van Handbal Someren hebben afgelopen zaterdag opnieuw weten te winnen. Ditmaal werd Sittardia in Sittard verslagen.

Het was voor de ploeg van Frits Aspers alweer de derde overwinning in vier wedstrijden. Inmiddels is de ploeg opgeklommen naar een derde plaats in de Hoofdklasse. In Sittard maakten de handbalheren het wel spannend. Someren begon niet scherp aan de wedstrijd, de ploeg van Aspers keek dan ook snel tegen een kleine achterstand aan. Toch was het 12-12 bij rust. In het tweede bedrijf schakelde Someren op. Ook de keeper droeg bij aan de overwinning, hij stopte twee penalty’s. Eindstand: 25-27. 

Dames
Waar het bij de heren allemaal lijkt te lukken, valt het kwartje voor de handbaldames de afgelopen weken net de verkeerde kant op. Ook dit weekend verloren zij slechts met één doelpunt verschil. De ploeg van Anton van Boesschoten wacht daarom nog altijd op zijn eerste punten in de Hoofdklasse. Vanavond spelen de dames in Horn in het landelijk bekertoernooi. De wedstrijd tegen LimMid begint om 19.00 uur.

Uit de krant