Een baby die aan floaten doet. Sinds afgelopen maandag kunnen de mensen in de gemeente Someren terecht bij een heuse baby spa.
Een baby die aan floaten doet. Sinds afgelopen maandag kunnen de mensen in de gemeente Someren terecht bij een heuse baby spa.

Baby Spa Someren opent deuren

Ondernemend 1.420 keer gelezen

ZAKENNIEUWS - Sinds afgelopen maandag kunnen de mensen in de gemeente Someren terecht bij een heuse baby spa. In Someren-Heide aan de Eggendreef 23 opende Baby Spa Someren maandag haar deuren.

Eigenaresse Malou Geelen is trots. Samen met haar vriend verbouwden zij de afgelopen maanden hun inpandige garage tot een mooie, warme ruimte waar ouders met de baby naartoe kunnen. In de baby spa kunnen ouders langskomen met hun kleintje vanaf 4 weken tot 16 maanden om te floaten, en om te leren hun baby te masseren. Malou: “Dit is niet alleen een leuk en bijzonder uitje om de band te versterken, het heeft nog veel meer voordelen. Met hydrotherapie (floaten) bootsen we namelijk het gevoel in de baarmoeder na. Een baby heeft veel meer bewegingsvrijheid in het water wat goed is voor de spierontwikkeling. Daarnaast zorgt massage en floaten ook voor bijvoorbeeld verlichting van krampjes en is het goed voor het slaapritme.”

‘Het is niet alleen genieten voor de baby, maar zeker ook voor ouders om hun kleintje zo te zien’

Malou, die ook nog leefstijlcoach is, heeft ruim zeven jaar ervaring in de kinderopvang, dus de affiniteit met baby’s is dan ook zeker aanwezig. “Naast dat ik dus pedagogisch werker ben geweest in de kinderopvang ben ik ook opgeleid tot docent babymassage en ben ik gecertificeerd babyspecialist. Ik ben me er bewust van dat ik met het meest kostbare bezit van papa’s en mama’s in aanraking kom en wil daarom de beste begeleiding bieden”, zegt Malou. De trotse eigenaresse kijkt ernaar uit om heel veel baby’s met hun mama’s en/of papa’s te mogen verwelkomen bij haar kindje Baby Spa Someren. Malou: “Ik word er enorm blij van wanneer ik iets kan betekenen voor een ander en ouders en hun kleintje een uniek moment van ontspanning kan verzorgen. Want het is niet alleen genieten voor de baby, maar zeker ook voor ouders om hun kleintje zo te zien.” Naast floaten en de massages zijn er ook super leuke cadeautjes en cadeaubonnen van de spa te koop. Malou: “Leuk voor kraamvisite of gewoon voor jezelf. Stuur gerust een berichtje als je eens wilt komen kijken.”

Op de website www.babyspasomeren.nl vind je alle informatie over Baby Spa Someren. Je kunt daar ook gemakkelijk online je sessie inboeken. floaten en massage zijn uiteraard samen en los van elkaar te boeken. Ook kun je gaan voor een spa date wanneer bijvoorbeeld een zus of vriendin ook een kleintje heeft. Dit is voor baby’s tot maximaal 4 maanden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant