Ben en Desiree Nagel zijn 25 jaar lid van MTC de Happy Drivers. Tijdens de jaarvergadering werden ze in het zonnetje gezet.
Ben en Desiree Nagel zijn 25 jaar lid van MTC de Happy Drivers. Tijdens de jaarvergadering werden ze in het zonnetje gezet. Nannie van Hoof

MTC De Happy Drivers huldigt jubilarissen

Algemeen 407 keer gelezen

SOMEREN-EIND - Tijdens de jaarvergadering van MTC de Happy Drivers uit Someren-Eind zijn Ben en Desiree Nagel in het zonnetje gezet. Beide zijn al 25 jaar lid van de vereniging.

Ben en Desiree zijn belangrijk voor De Happy Drivers. Zo namen zij deel aan vele activiteiten, waaronder de clubweekenden, oriëntatietochten, spellenmiddag, poetssleutelmiddag, BBQ feestavonden en snertritten. Ook nam Ben een paar jaar de rol van secretaris en voorzitter van de club op zich. Desiree had zo haar eigen bijdrage aan de motorclub met bijvoorbeeld het regelen van een programma zodat de boekhouding klopte binnen de club en het uitzetten van de oriëntatietochten tijdens het winterprogramma. Beide leden versleten hier en daar wat motoren, vooral Ben. Begonnen met een Honda Chopper, daarna een 3 Honda Pan European en inmiddels de BMW k 1600 GT.

Het bestuur had voor Ben en Desiree een mooie oorkonde en een bos bloemen geregeld. “We hopen dat jullie nog lang deel uit maken van MTC de Happy Drivers”, aldus het bestuur van De Happy Drivers tijdens de jaarvergadering.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant