De gift wordt overhandigd.
De gift wordt overhandigd.

Muziekvereniging Someren-Heide ontvangt gulle gift

Algemeen 647 keer gelezen

SOMEREN-HEIDE - Het fanfarekorps van Muziekvereniging Someren-Heide heeft tijdens de repetitie van vorige week maandag een mooi bedrag mogen ontvangen het  Support Team Someren-Heide.

Een delegatie van het Support Team Someren-Heide onderbrak maandag de repetitie voor een mededeling, waarna Wouter Martens duidelijk maakte dat het Support Team een cheque van maar liefst 1500 euro wilde overhandigen aan de vereniging. Met deze cheque kan het ultrasoon reinigingsbad, wat onlangs werd aangeschaft, worden gefinancierd. Met dit ultrasoon bad kunnen voortaan alle blaasinstrumenten in eigen beheer zeer grondig worden schoongemaakt, waarmee op de langere termijn heel wat onderhoudskosten bespaard kunnen worden. 

Het Support Team had nog een tweede verrassing. Er was namelijk ook een cheque van eveneens 1500 euro voor Hofkapel ‘de Bessembloazers’, een onderdeel van de muziekvereniging. Deze gift is bedoeld als bijdrage voor een nieuwe grote trom. Vanzelfsprekend is Muziekvereniging Someren-Heide erg blij met deze zeer gulle schenking.

In het Support Team Someren-Heide zijn meer dan 30 ondernemers uit de gemeenschap vertegenwoordigd. Ze storten ieder jaar allemaal een geldbedrag in een fonds waarmee verenigingen uit Someren-Heide gesteund worden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant