Afbeelding
Patrick Janssen

Praat mee over de wonen-welzijn-zorgvisie van Someren

Algemeen 123 keer gelezen

SOMEREN - De toekomst is een zorg voor nu, zeker als het gaat om wonen, welzijn en zorg. Iedereen wil een plek om fijn op te groeien en oud(er) te worden. Een fijn huis om in te wonen. Dit wil de gemeente Someren graag goed regelen. Voor jongeren, gezinnen, ouderen en kwetsbaren: voor alle inwoners. Wat vindt u echt belangrijk? Daarom is er maandag 11 maart om 19.00 uur een inspraakavond in De Ruchte waar iedereen welkom is om uw vragen, zorgen en ideeën te delen. 

De gemeente wil graag weten wat uw beeld is van gelukkig wonen en zorg in Someren. Welke woonwensen leven er? Welke voorzieningen zijn er nodig in uw buurt? Wat heeft u nodig om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen? Deze vragen staan centraal bij de inspraakavond over de wonen-welzijn-zorgvisie. De gemeente gebruikt uw input, de ken nis en ervaring van verschillende betrokken partijen en hun eigen ideeën om de wonen-welzijn-zorgvisie van de gemeente Someren te schrijven. 

Tijdens de avond op maandag 11 maart praat de gemeente u tijdens de gezamenlijke aftrap van 19.00 tot 19.30 uur bij over de feiten en cijfers en wat dit betekent voor de gemeente Someren. Daarna kunt u op de infomarkt uw vragen, zorgen en ideeën delen. De gemeente gaat graag het gesprek aan om zo kennis en ervaringen uit te wisselen. 

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar wwzvisie@someren.nl. Graag in de mail vermelden met hoeveel personen u komt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant