De organisatie achter de film is de afgelopen maanden druk in de weer geweest op zoek naar attributen en spullen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog.
De organisatie achter de film is de afgelopen maanden druk in de weer geweest op zoek naar attributen en spullen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog.

Figuranten gezocht voor de film ‘Burgemeestersmoord’

Algemeen 810 keer gelezen

SOMEREN - Op vrijdag 20 september 2024 gaat de film ‘Burgemeestersmoord’ in première. In de afgelopen maanden zijn achter de schermen de nodige voorbereidingen getroffen. De opnamen voor deze productie starten op zaterdag 16 maart. Het productieteam is echter nog op zoek naar figuranten en extra handjes voor achter de schermen. Aanmelden kan nu via de website www.burgemeestersmoord.nl .

Houd je niet alleen van een bezoekje aan de bioscoop, maar wil je ook zelf een keer in een film meespelen? Dan heb je nu de kans. Jij kunt een bijdrage leveren aan de verfilming van een historische gebeurtenis, die van grote betekenis is geweest voor de inwoners van Someren en Asten. Het productieteam van ‘Burgemeestersmoord’ is op zoek naar personen, die één of meerdere dagen willen figureren. Op de website www.burgemeestersmoord.nl vind je meer informatie (onder meer over de draaidagen) en kun je je aanmelden via de knop ‘ik wil meedoen’. Ook als je maar beperkt beschikbaar bent in de periode 16 maart tot en met 12 mei 2024 is het interessant om je aan te melden.

Passende kleding

Figuranten worden verzocht zo veel als mogelijk zelf voor passende kleding te zorgen. Op de website staan - onderaan het aanmeldformulier - voorbeelden van kleding uit de oorlogsjaren afgebeeld. 

Extra handen

De productie van ‘Burgemeestersmoord’ wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers. Op de filmset en achter de schermen kan het productieteam nog extra handjes gebruiken. Ook hiervoor kunnen belangstellenden zich aanmelden via de website (knop ‘ik wil meedoen’).

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de film is inmiddels in volle gang. Jij kunt de cast en het productieteam helpen om de film mogelijk te maken door nu al tickets te bestellen. Kaarten kosten 15 euro per stuk (inclusief een drankje) en zijn verkrijgbaar via www.burgemeestersmoord.nl. Op deze website (en op Facebook en Instagram) vindt u meer informatie over de film ‘Burgemeestersmoord’, de voorstellingen en de kaartverkoop. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant