De Pastorie in Someren-Eind is voor het tweede jaar omgetoverd in het Sinterklaashuis.
De Pastorie in Someren-Eind is voor het tweede jaar omgetoverd in het Sinterklaashuis.

Sinterklaashuis in Someren-Eind weer groot succes

Algemeen 349 keer gelezen

SOMEREN-EIND - Deze Sinterklaastijd is de Pastorie in Someren-Eind voor het tweede jaar omgetoverd in het Sinterklaashuis. Opnieuw blijkt het Sinterklaashuis een groot succes. Aankomend weekend is het huis nog te bezoeken.

Sinterklaas en zijn Pieten verblijven graag in de Pastorie en hebben alle aandacht voor de bezoekers. Er worden heerlijke pepernoten gebakken samen met de kinderen, je kunt persoonlijk met Sinterklaas spreken en de Pieten in de Pietenklas zorgen voor (gezellige) chaos. Buiten is er nog veel meer te beleven en ook is er live muziek, verzorgd door lokale muziekgezelschappen. Kortom genoeg te doen bij het Sinterklaashuis in Someren-Eind. Afgelopen weekend hebben al vele bezoekers het Sinterklaashuis bezocht, zowel jong als oud en allemaal enthousiast.

Wil je het Sinterklaashuis ook komen bezoeken, dat kan nog komend weekend. Openingstijden: Vrijdag 1 december van 14.00 tot 17.00 uur. Zaterdag 2 december van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 3 december van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro per persoon. Reserveren is niet nodig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant