Afbeelding

Ontdek Someren door middel van geheugenspel

Algemeen 254 keer gelezen

SOMEREN - Stichting Someren Natuurlijk heeft afgelopen week een speciaal memoryspel op de markt gebracht met foto’s uit alle kernen van Someren.

Eén van de doelstellingen van Stichting Someren Natuurlijk is de aantrekkelijkheid van Someren voor haar inwoners en bezoekers te promoten. Naast de reguliere activiteiten presenteerde de stichting het afgelopen jaar onder meer de Zùmmerse Koek, de eerste digitale informatiezuil, een nieuw beeldmerk en logo, nieuwe fiets- en wandelroutes en diverse arrangementen voor toeristen. Vlak voor de feestdagen komt de Stichting Someren Natuurlijk met een memoryspel, waarop herkenbare objecten uit de vier Somerense kernen zijn afgedrukt. 

Met dit geheugenspel ontdek je spelenderwijs de Somerense dorpen. Het spel is geschikt voor alle leeftijden. De foto’s op de kaartjes zijn gemaakt door Jos Haerkens en Martie Jeuken. De lay-out is een ontwerp van Studio Elf over Elf. Het memoryspel is te koop voor 4,95 euro bij het Toeristisch Informatiepunt Someren (tijdens openingstijden: di t/m za van 10.00-12.30 uur). 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant