De Super in Lierop blijft behouden voor het dorp. Dat maakten eigenaren Jan en Helmie Verhoeven vorige week woensdag bekend.
De Super in Lierop blijft behouden voor het dorp. Dat maakten eigenaren Jan en Helmie Verhoeven vorige week woensdag bekend.

Supermarkt blijft behouden voor Lierop

Algemeen 570 keer gelezen

LIEROP - De Super in Lierop blijft behouden voor het dorp. Dat maakten eigenaren Jan en Helmie Verhoeven vorige week woensdag bekend bij de website Slaponline. Er is iemand gevonden die de supermarkt overneemt.

Jan en Helmi Verhoeven van Super Lierop maakten op maandag 16 januari van dit jaar bekend dat ze na ruim 16 jaar hadden besloten om per 31 december te stoppen met de supermarkt. Een lange tijd werd er geen opvolger gevonden en kwam definitieve sluiting steeds dichterbij. Gelukkig voor vele inwoners van het kerkdorp was daar vorige week woensdag dan het bericht dat het gelukt is met de overname. “Na heel veel gesprekken, vergaderingen, slapeloze nachten en het overwegen van alle denkbare opties is het uiteindelijk dan toch gelukt om een nieuwe ondernemer te vinden voor onze mooie winkel. Wij zijn opgelucht en blij dat we de deur niet voorgoed hoeven te sluiten en dat Lierop de komende jaren nog een eigen winkel heeft voor de dagelijkse boodschappen en het o zo belangrijke praatje. We willen alle klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen de afgelopen 16 jaar en wensen iedereen alle goeds toe”, aldus Jan en Helmi.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant