Prins Boy I.
Prins Boy I.

De Kaauw Voetjes hebben nieuwe prins: Boy Joosten

Algemeen 964 keer gelezen

LIEROP - Boy Joosten is de nieuwe Prins van CV De Kaauw Voetjes uit Lierop. Dit werd zaterdagavond bekend gemaakt. Tijdens de spectaculaire onthulling kwam Boy I tevoorschijn als nieuwe regent van het Kaauw Voetenland. Prins Boy I wordt bijgestaan door zijn broer Martien en diens partner Carina als adjudantenpaar.

Boy(ke) Joosten is 36 jaar oud en geboren en getogen in Lierop. Hij woont inmiddels aan het Stadhuisplein in Tilburg, maar keert speciaal voor de gelegenheid terug naar het ouderlijk huis aan de Vaarsehoef 8 in Lierop. De 36e regent van Kaauwvoetenland is werkzaam bij Schrobbelèr, de Tilburgse kruidenlikeur, als manager rondleidingen. Winnaar van het leukste uitje van Brabant 2023 volgens de ANWB. Hij is al 5 jaar lid van de Amusementscommissie van CV. De Kaauwvoetjes en sinds 2016 presentator van de onthulling van jeugdhoogheden bij de Kaauw Voetjes. Ook is Boy I spits van RKSV Sarto 7 in Tilburg en nog altijd rustend lid van SV Lierop. Hij is daarnaast al negen jaar
presentator/speaker Toer dur Lierup.

Als voormalig kok kookt hij nu nog in zijn vrije tijd voor vrienden en bij de kookclub. Ook borrelt hij graag met zijn VAC-broeders (De Vrijdag-Avond-Club), de naam van zijn Lieropse vriendclub. En als het uitkomt pikt hij met zijn hardloopvrienden een halve marathon in een Europese stad mee.  

‘Ik vind het een grote eer dit jaar voorop te mogen gaan bij C.V. De Kaauw Voetjes en ga er samen met mijn broer Adjudant Martien en zijn vrouw Carina, de raad van elf en de jeugd een fantastische carnaval van maken!’

Adjudantenpaar

Martien Joosten werd 37 jaar geleden geboren in Lierop, ruim 1 jaar na de geboorte werd zijn Broertje en hoogheid Prins Boy I geboren. Inmiddels woont Martien in Lierop op de Duinerweg, is hij getrouwd met Carina Joosten (36) en samen hebben zij drie kinderen: Morris (7), Wies (5) en Neeltje (2). 

Martien werkt als Intensive-Care en Cardiac Care verpleegkundige in het Maxima MC te Veldhoven en voor Defensie. Daarnaast geeft hij onderwijs in de Acute zorg over ritme- en geleiding aan de Academie van het MUMC+. Hij is mede eigenaar van de website ECGacademie.nl waar je alles kunt leren over het lezen van een elektrocardiogram. Martien doet aan crossfit, wielrennen en hardlopen en is te vinden achter een van zijn vele BBQ’s. Tevens is hij Lid van de Raad van Elf en is hij één van de Heeren van de Blauwe Kei die het mooiste spel van het jaar organiseren voor CV de Kaauw Voetjes. 

Carina is 36 jaar geleden geboren in Someren. Ze werkt bij Carmeleon als adviseur particulieren verzekeringen en schade behandelaar. Carina haar hobby’s zijn maken van kleding en wandelen  Ze is eveneens lid van de Raad van Elf en jeugd Adjudant geweest bij CV de Meerpoel.‘Samen met Zijne hoogheid Prins Boy d’n 1ste, De raad van Elf, Jeugd raad,  alle Kaauwvoetjes en omliggende carnavals verenigingen gaan wij er een gezellig en fantastische carnaval van maken dit jaar’

Jeugdprins

Bij de jeugd is Sven Maas de nieuwe jeugdprins geworden en hij wordt komend seizoen geholpen door adjudante Pien Rutten. Het jeugdboerenbruidspaar is Aukje Brusselers en Stan Kusters en de getuigen zijn Tim van Lieshout en Giel Kusters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant