Prins Rowan samen met Prinses Joëlle.
Prins Rowan samen met Prinses Joëlle.

Rowan Leenen nieuwe prins van CV De Plattevonder

Algemeen 2.132 keer gelezen

SOMEREN-EIND - Afgelopen vrijdagavond is Rowan Leenen verkozen tot nieuwe prins van carnavalsvereniging De Plattevonder uit Someren-Eind.

Om precies klokslag 21.11 uur kwam Rowan uit de toren gesprongen. 

Prins Rowan is 26 jaar jong en zoon van Henri Leenen en Hetty Kuster. Hij werkt bij OTC Someren, hier verzorgt hij verschillende veiligheidscursussen. Hij voetbalt graag en heeft een seizoenskaart bij PSV. Sinds een aantal jaar is hij ook vrijwillig brandweerman bij korps Someren. De prins heeft gewoond in Zummere maar z’n hartje ligt in D’end. Onder andere omdat zijn vrienden daar vandaan komen, met die vrienden bouwt hij ook fanatiek aan de carnavalswagen bij CV De Plak. Rond de bouwvakvakantie is hij te vinden op het Zum Schluss terrein, waar hij graag mee helpt aan de op- en afbouw van het podium. 

De Prinses is een echte D’endse. Prinses Joëlle is 23 jaar, geboren en getogen in Someren-Eind op de Nieuwendijk. Dochter van Ex-prins John en ex-prinses Helga (2015) en zus van Demi, Lissy en Davy van den Eijnde. In het dagelijks leven werkt ze bij Zorgboerderij Onder Ons in Someren. En in haar vrije tijd rijdt ze rond met haar foodcaravan ‘Eggsperience’ of gaat ze drankjes doen met haar vriendinnen! 

De lijfspreuk van Prins Rowan d’n Uurste luidt: ‘Wij stonden wel ‘ns voor hetere vuren, dit carnavalsjaar kan ons niet lang zat duren! Alaaf!’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant