Anne-Marie Koppens begeleidt in Praktijk Imala cliënten die problemen ervaren op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied.
Anne-Marie Koppens begeleidt in Praktijk Imala cliënten die problemen ervaren op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied.

- Ondernemers in Beeld - Bewustwording bij Praktijk Imala

Algemeen 397 keer gelezen

ASTEN - Anne-Marie Koppens begeleidt in Praktijk Imala cliënten die problemen ervaren op fysiek, mentaal en/of emotioneel gebied. Dat loopt uiteen van onder meer huilbaby’s, burn-out, eczeem, faalangst, rouwbegeleiding, slaapproblemen en (chronische) ziekten zoals MS en reuma tot individuele (familie)opstellingen.

“De kern van mijn praktijk is dat ik mensen mag uitnodigen om tot bewustwordingen en inzichten te komen. Zodat ze vertrouwen krijgen in zichzelf en in hun eigen kracht komen staan,” vertelt Anne-Marie. “De cliënt in mijn praktijk staat centraal.” Veiligheid bieden en creëren is enorm belangrijk. “Dit is mogelijk door te werken met rust en zachtheid. Hierdoor ontstaat er ruimte om blokkades naar boven te laten komen en te helen waardoor er diepe ontspanning ontstaat.”

Anne-Marie ziet het lichaam als een boek, het is een kunst om het te leren lezen. Dit kan door naar je onderbewustzijn te gaan, durven te voelen en te ervaren. Ze doet alleen dat wat de cliënt op dat moment nodig heeft. “Ik los samen met de cliënt blokkades op en nodig het lichaam uit om zichzelf te genezen.” Anne-Marie schetst: “Iedereen bewandelt z’n eigen pad en heeft soms hulp nodig om blokkades op te ruimen. Om vervolgens zelfstandig verder het pad te bewandelen. En je eigen kracht te ontdekken.” Doorgaans zijn er niet heel veel behandelingen nodig.

Praktijk Imala is gevestigd aan de Keizersdijk 8 in Asten. Ben je benieuwd wat Anne-Marie voor jou kan betekenen, kijk dan op www.praktijk-imala.nl of neem contact op via 06-51032104.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant