Het Roger That Inspiratielab heeft deze week een speciaal activiteitenprogramma gelanceerd voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar.
Het Roger That Inspiratielab heeft deze week een speciaal activiteitenprogramma gelanceerd voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar.

Inspiratielab lanceert activiteitenprogramma

Algemeen 650 keer gelezen

SOMEREN - Het Roger That Inspiratielab heeft deze week een speciaal activiteitenprogramma gelanceerd voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar.

De jeugd in Someren en omstreken hoeft zich tot aan de zomervakantie niet te vervelen. Van culinaire workshops tot creatieve knutselmiddagen en hapjesdagen, er is voor ieder wat wils. 

8 juni is het tijd voor spelletjes spelen, 15 juni staat in het teken van sleutelhangers maken, 22 juni kun je je kennis testen tijdens de pubquiz, en op 29 juni wordt er een karaoke middag georganiseerd. Ook op 6 en 13 juli staan er creatieve activiteiten op het programma, namelijk cocktails maken en dromenvangers maken.

Vrijdagen staan in het teken van hapjes. Geniet van een ontspannen middag waarbij je heerlijke hapjes maakt. Op 9 juni kun je bladerdeeg hapjes maken, op 16 juni staat er een soep op het menu, 23 juni worden er nachos gemaakt, en op 30 juni worden er wraps bereid. Ook in juli is er genoeg te smullen, met op 7 juli frikandel broodjes en op 14 juli kaasstengels op het programma.

Voor de culinaire liefhebbers worden er ook workshops georganiseerd waarbij je sangria gaat bereiden (14 juni), fruitspiezen kunt maken (21 juni), pannenkoekjes kunt bakken (28 juni), en smoothies kunt mixen (5 juli). Ook worden er worstenbroodjes gemaakt op 12 juli.

Het inspiratielab is altijd open vanaf 13.00 uur en er is een vrije inloop voor de activiteiten. Het lab zit in de Oude Smederij en is te bereiken via achterzijde aan de Hoornmanstraat, naast nummer 20.

Uit de krant