Afbeelding

De Mini Kennedymars Crazy 8: Doe mee en win

Algemeen 481 keer gelezen

SOMEREN - De Mini Kennedymars bestaat dit jaar 50 jaar en dat is reden voor een feestje. Mascotte Jack nodigt dan ook alle kinderen in Someren en omstreken uit om in de aanloop naar dat feestje mee te doen aan een leuke uitdaging.

Vanaf 1 juni kun je namelijk meedoen aan de Crazy 8, een spannende uitdaging waarbij deelnemers wekelijks twee opdrachten krijgen die ze moeten uitvoeren. De opdrachten worden iedere donderdag in ‘t Contact en op de Facebookpagina van de Mini Kennedymars bekendgemaakt. Deelnemers hebben tot vrijdag 30 juni de tijd om ze uit te voeren. “Wie de opdrachten het best uitvoert, maakt kans op een mooie prijs!”, aldus de organisatie achter de wedstrijd.

Meedoen
Om mee te doen aan de Crazy 8 voer je dus iedere week twee opdrachten uit en stuur je een foto als bewijs naar 06-29251144. Vermeld hierbij je naam en leeftijd, zodat we weten wie de opdrachten heeft uitgevoerd. Op zaterdag 1 juli tijdens de Mini Kennedymars wordt de winnaar bekendgemaakt en de prijs uitgereikt.

De opdrachten voor deze week:

Opdracht 1: Maak een taart ter ere van de 50ste verjaardag van de Mini Kennedymars. Stuur een foto van deze taart met jezelf erbij naar 06-29251144.

Opdracht 2: Maak een verjaardagskaart en lever deze in bij een speciale brievenbus bij de voorinschrijving op 21 juni.

Uit de krant